warface live før this.

the støry

Warface is al een hele poos een begrip in de Hardstyle-scene. Een eigen solo-event was daarom een logische volgende stap. Samen met Youri, Remco-Jan en Art of Dance hebben we het bestaande merk ‘Live for This’ naar een hoger niveau getild. Samen creëerden we een audiovisuele vormgeving rondom het merk. Het vertelde het verhaal van Warface, alles wat hij meegemaakt had, waar hij vandaan kwam en waar hij naar onderweg was. Tevens spraken we zijn ‘community’ aan, de mensen (waaronder Warface zelf) die voor deze muziek leven. “We are all in this together. We all Live For This”

Live For This
Youri Claessens & Remco-Jan Prevoo Warface
Wij hebben al een aantal grote projecten met ASTØRY gedaan en we zijn over alle projecten zeer tevreden over het eindresultaat, maar ook over het hele proces in de aanloop van het project. ASTØRY luistert optimaal naar de wensen van de klant en probeert deze ook altijd zo goed mogelijk in vervulling te laten gaan. Daarnaast is ASTØRY niet bang om ook met andere (tegen)voorstellen te komen als hij denken dat dit wellicht op beeld beter gaat uitpakken. ASTØRY gaat voor kwaliteit en unieke eindproducten. Om een lang verhaal kort te maken; Stan is de man!
Nikita van Seggelen Art of Dance
Wij werken erg graag samen met ASTØRY. In de projecten die we tot nu toe samen gedaan hebben is het concept altijd van begin tot het eind geïntegreerd geweest, waardoor deze campagnes erg sterk uitpakten. Stan is altijd ‘aiming for the top’, dus je weet dat de inzet altijd meer dan 100% zal zijn op alle vlakken. Creativiteit en deadlines zijn soms een lastige combinatie, maar ASTØRY levert altijd. Erg benieuwd om te zien wat onze toekomstige samenwerkingen gaan brengen!

the trailer.

Zoals hierboven vermeld, moest deze video het verhaal van Warface en zijn ‘community’ vertellen. We blikten terug op een paar belangrijke momenten en goten dit in een mooie video. Het kondigde zijn grootste stap tot nu toe aan; zijn eigen solo event. Daarnaast creëerden we een unieke look door gebruik te maken van enkel zwart-wit beelden in combinatie met rode tinten. Dit zette de toon voor de rest van de video producties.

Live For This Trailer

The anthem videø.

Voor de anthem video verzamelden we beelden van Warface op alle Art of Dance evenementen en hergebruikte we de beelden en animaties uit de trailer om ook het verhaal terug te laten komen in deze video. Naast de anthem video hebben we Art of Dance ook voorzien van extra animaties, audio en tools om ook in alle overige content de stijl door te trekken.

Live For This Anthem Video

Extra cøntent.

D-day! De dag waar we maanden naar toe werkten was aangebroken. We creëerden een video waarin Youri (Warface) de locatie doorliep en vertelde wat er allemaal ging gebeuren. Natuurlijk met dezelfde look & feel als alle andere content. We filmden en monteerde dit op locatie vlak voor het evenement begon.

Live For This Extra Content

the aftermøvie.

Deze aftermovie was de kers op de taart van de campagne. Het bracht echt alles samen, het verhaal van Warface, de muziek en de community. Het ademde alles waar Live for This voor staat en daarom is het één van ASTØRY’s persoonlijke favoriete producties. Oordeel zelf!

Live For This Aftermovie

part of this støry.

  • Warface
  • Art Øf Dance
  • Stan Brøeksteeg
  • Yves Nix
  • By Dumønt
  • By RAVEN
  • E-Møtion Media
  • JVL Films
  • Sjørsrproductions
  • jeffreydirkse.cøm